Zelf brochure maken

Zelf brochure maken kan een erg leuke bezigheid zijn

Je kunt de brochure geheel naar eigen wensen en smaak indelen. Op de website van Vistaprint heb je allerlei mogelijkheden, maar je kunt bijvoorbeeld ook een eigen afbeelding kiezen voor op de achtergrond. Wanneer je kunt omgaan met de computer, kun je zelf zeer creatief aan de slag.

Wat is er mogelijk

De website die op een toegankelijke manier prima mogelijkheden biedt om een brochure te maken, is Vistaprint. Het kost dan in elk geval geen extra printcartridge of papier, die je anders thuis zou gebruiken. Bovendien biedt deze site vaak hele leuke acties aan via de digitale nieuwsbrief.

Op deze website kun je kiezen voor verschillende maten en of je bijvoorbeeld twee of drie zijden wilt laten bedrukken. Je kunt nog meer afbeeldingen invoegen of je kunt bij het zelf brochure maken allerlei tekst bedenken. Misschien heb je erg veel informatie over te brengen, of hou je van details, dan is de ruimte voor een stuk tekst helemaal niet teveel.

Een brochure leent zich vooral om informatie over te brengen!

Wanneer je liever thuis de brochure wilt maken, met je eigen ge├»nstalleerde software, dan is er ook nog genoeg mogelijk en kun je via gratis fotobewerkingprogramma’s zoals Gimp of Photoscape een indeling maken voor een brochure met bijvoorbeeld twee keer drie ruimten om een tekst op te laten afdrukken.

Het vergt mogelijk iets meer uitzoekwerk, maar het uiteindelijke resultaat krijgt net dat ene persoonlijke tintje. Je eigen inzet zal beslist worden beloond, alleen al wanneer er mensen contact met jou opnemen naar aanleiding van je brochure!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.